top of page

Hos Dansk-Borydning samarbejder vi med en række af de bedste firmaer og organisationer indenfor kunst, antik og genbrug. Nedenfor er en oversigt over nogle af vores samarbejdspartnere.

Vurderingsekspert i kunst og antikviteter

VurderingsEkspert ved Simon Neubert-Luckner er et firma som foretager vurdering af dødsbo samt forsikringsvurdering af design, kunst og antikviteter. Med dette samarbejde er vi sikret adgang til den bedste viden indenfor indbovurdering.

 

Med over 20 års erfaring fra danske og London auktionshuse i alle prisklasser, besidder Simon Neubert-Luckner en stor viden indenfor vurdering af alt lige fra kuglepenne til kunst i verdensklasse.

Vi går ind for genbrug ned til sidste detalje, hvorfor Dansk-Borydning ligeledes løbende har kontakt til Røde Kors og Kirkens Korshær butikker, i situationer hvor afsætning af mere traditionelle genbrugsvarer gør sig gældende.

Røde Kors genbrugsbutik
luckners antik vintag reuse

Luckners er en antik og livsstil butik i Hornslet ved Århus, hvor en del af overskuddet går til Hospice Djursland. Dansk-Borydning har et godt samarbejde med Luckners, som tit hjælper med at redistribuere effekter som Dansk-Borydning ikke selv har kunder til. Butikken er kendt for kvalitets genbrugstøj, alt godt til hjemmet, samt vintage, retro og dansk design.

bottom of page