top of page

Fast procedure sikrer en effektiv og overskuelig behandling af dødsbo

Ved behandling og salg af dødsbo opstår der ofte mange uforudsete udfordringer, som arvinger ikke er vandt til at forholde sig til. Derfor har vi en fast metode for at sikre en så overskuelig, respektfuld og positiv behandling af boet som muligt, så kunden ligeledes får det bedst mulige resultat. 

Tilbud

 

  • Sammen med arvinger eller bobehandler mødes vi i boet. Nøgler til boet kan også hentes og afleveres på bobehandlers adresse uden bekostning.

 

  • Boets behov gennemgås. Det vil sige hvad skal der ryddes, hvornår skal boet være færdigbehandlet, samt om der er specielle omstændigheder. Dette kunne eksempelvis være personlige papirer som skal afleveres til arvinger eller bobestyrer, hjælpemidler som skal afleveres til kommunen eller vand og varme der skal aflæses. Disse forhold vil alle blive noteret i en checkliste, som kunden får et kopi af, hvis tilbud accepteres.

 

  • Boet bliver gennemgået for værdier, samt mulige rydningsomkostninger. Omkostninger ved rydning af dødsbo kan inkludere væg til væg tæpper, ødelagte effekter, kemikalier, afmontering af gardiner, samt afmontering af diverse elektriske installationer. Med andre ord, alle de effekter som ikke har en kommerciel værdi, men har en udgift ved bortskaffelse, inddrages i beregningen af boets omkostninger.

 

  • Tilbud for rydning af boet, samt afleveringstidspunkt afgives ud fra ovenstående forhold.

Rydning

 

Rydninger af dødsboer foregår altid på den mest hensigtsmæssige og miljøvenlige måde. Vores motto er ”genbrug ned til den sidste detalje”, hvorfor vi samarbejder med en række genbrugsbutikker og velgørenhedsorganisationer, som kan aftage de effekter vi ikke selv kan afsætte, hvilke også medvirker at vi altid betaler høje konkurrencedygtige priser.

Rengøring & Færdigbehandling

 

Alle boer gennemgår til sidst en omkostningsfri rengøring efter tømning, så boet er præsentabel overfor evt. nye ejere. Dette inkluderer blandt andet fejning / støvsugning, aftørring af overflader, samt fjerne skruer og søm fra vægge. Se her galleri af tidligere behandlet dødsboer.

 

I forhold hvor det gør sig gældende, vil alle fundne nøgler samt personlige dokumenter blive indsamlet og omkostningsfrit overdraget til boets arvinger eller bobestyrer. Det samme gør sig gældende med tilbagelevering af kommunalt udstyr, herunder rullestole, samt andre hjælpemidler. 

Ring på 4273 1989 og få et GRATIS og uforpligtende tilbud for salg af dødsbo. Send en mail her!

bottom of page