top of page

Vi har her sammensat en liste over interessante og nyttige links til dig der har brug for assistance med et dødsbo og til dem som er interesseret i dansk design, kunst og antik.

Juridisk assistance

Domstolsstyrelsen

Indeholder nyttig information omkring behandling af dødsboer. Yderligere indeholder hjemmesiden også en liste af alle vurderingseksperter som er beskikket af domstolsstyrelsen.

Advokatnøglen

En søgemaskine der udbydes af Advokatsamfundet. I Advokatnøglen kan du finde advokater i sit lokale område indenfor specifikke forretningsområder, heriblandt boopgørelse og behandling af dødsbo.

Advokatsamfundet

Brancheorganisation, som danske advokater er medlem af. Advokatsamfundet sikrer advokaternes uafhængighed og integritet, sikrer faglig kompetence, samt fører disciplinært tilsyn med advokaterne og virker til gavn for vores retssamfund. På hjemmesiden findes også nyttige informationer omkring advokatbistand.

Sølgaard-Knudsen

Advokatfirmaet Sølgaard-Knudsen er et advokatfirma i Hornslet i SydDjurs Kommune som blandt andet behandler dødsboer.

FamilieAdvokaten

På FamilieAdvokatens hjemmeside kan du købe juridiske dokumenter og finde gode råd vedrørende hverdagens juridiske spørgsmål.

Bobestyrer-Advokat

Landsdækkende advokatbistand til behandling af dødsbo med mange års erfaring.

Auktionshuse

Bruun-Rasmussen

En af Danmarks førende auktionshuse med både online og traditionelle auktioner.

Lauritz.com

Det første Danske online auktionshus med afdelinger i Danmark samt udland.

Andre links

The Antiques Trade Gazette

Verdens førende og mest anerkendte kunst og antik avis. ATG udgives ugentlig, men man kan også læse mange af de seneste nyheder på deres hjemmeside.

ArtPrice

En af verdens største pris databaser indenfor kunst og design. Udover hammerslag fra verdens førende auktionshuse, indeholder ArtPrice også signatur database, samt pris trends og andre nyttige informationer indenfor det internationale kunstmarked.

The Saleroom

The Saleroom er både en auktionsportal, samt en prisdatabase med hammerslag fra hovedsageligt mindre auktionshuse rundt omkring i Storbritannien. Hvis din interesse er engelsk kunst og antik, er dette et uundværelig redskab.

KunstNyt

Danmarks svar på The Antiques Trade Gazette. På Kunstnyts hjemmeside kan man finde mange af de seneste nyheder indenfor kunst og auktionsbranchen i både Danmark og udland.

925-1000

Er du interesseret i sølv, så er dette hjemmesiden man skal kende. 925-1000 er en verdens største opslagsværker med sølvstempler.

bottom of page