top of page

Fordele, Sikkerhed og Garanti

Du kan med fordel gøre en handel med os. Vi besidder både en *kosterbevilling, samt er *beskikket af Domstolsstyrelsen, og mange af vores opgaver er fra henvisninger af tidligere kunder. Vi har over 20 års erfaring med blandt andet:

 

  • Arbejde i 5 forskellige auktionshuse i ind- og udland

 

  • Handel med antik og kunst i ind- og udland

 

  • Vurderet og foretaget opkøb af dødsboer i over 10 år

 

  • Arbejde for og med antikvitetsbutikker og genbrugsbutikker

Taksator vurdering, taksatorvurdering, forsikringsvurdering, vurdering af sølv, vurdering af smykker, vurdering ag porcelæn

Alle aftaler bliver skrevet ned - og dette er din/jeres garanti for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Ved alle opkøb og rydning af dødsbo skal der forevises billedlegitimation. I forbindelse med dette, bliver der altid udarbejdet en skriftlig aftale, som omfatter alle handlens aspekter. Så kan du være helt tryg ved, at alt foregår effektivt og sobert.

*Dansk-Borydning har fra Østjyllands Politi, bevilling til at drive koster handel. Med andre ord, handel med brugte varer. En kosterbevilling kan kun modtages hvis man er godkendt af politiet til at varetage opgaver, hvor opkøb af dødsboer og handel med antikviteter og kunst finder sted fra en butik.

* I henhold til retsplejelovens § 404 og konkurslovens § 164, er man beskikket af Domstolsstyrelsen som sagkyndig i småsagsprocessen, samt beskikket som fagkyndig tillidsmand. 

bottom of page